zaterdag 30 maart 2013

Gehaakte lampenkap en kussen

Yep, er is weer een gelukkig huwelijk bij in mijn haakwereldje.
 
Hoewel het nog steeds koud is buiten, schijnt de zon hier al 2 dagen en dat gaf me een boost om eindelijk dat kussen van mijn allereerste bericht af te werken i.p.v. iets nieuws te beginnen. Spijtig dat die boost geen effect heeft op mijn huishoudelijke taken.
 
Retro moest het zijn en retro werd het. Voor minder ging ik niet.
De lampenkap was dus al eerder gehaakt en heb ik in de kringwinkel voor een prikje opgevist, geverfd en in deze hedendaagse tijd een nieuwe "oude" look gegeven. (Is deze uitleg nog te volgen?)
Het kussen heeft een oranje stoffen achterkant. Ben ervan afgestapt om de 2 kanten te haken, de achterkant zie je niet en op die manier sparen we wat garen - neen, dat noemt zuinig zijn, niet gierig.
Het patroon voor het kussen vind je hier op mijn blog en voor de lampenkap ben ik Sarah London en haar boekje weer dankbaar. Een bron van inspiratie voor mij!   PIXIE

5 opmerkingen:

 1. Hoe leuk!! En lekker fleurig! grtjs, katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Both projects are really beautiful ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk! Dat patroon van dat kussen ga ik echt een keer uitproberen.
  Fijn Paasweekend gewenst!
  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat gaaf! Lijkt me heerlijk als je dat zo in elkaar kan zetten. Yeeh, voor zuinig ;) da's effectief gebruik maken van materiaal!!

  (dat kussen is ook al zo mooi)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, bij de uitleg van de lampenkap ben je mij helemaal kwijt. Eerst haken en dan verven en huhhhh. Neem ik het nu te letterlijk. Vast. Het is vast de lampenpoot die geverfd is. Maakt niet uit. Hij is geweldig!!! Net als het kussen uiteraard.

  Groetjes Zelda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...