maandag 1 december 2014

Webprint.nl

Vooreerst wil ik iedereen bedanken voor de talrijke en toffe reacties op mijn vorige blogpost.
Altijd tof om anderen te kunnen inspireren!
 Ik hoop dan ook dat ik nog andere "canvashaakcreaties" in blogland zie passeren.

En het woord "canvas" brengt mij naadloos bij mijn volgend onderwerp.

Een foto, geprint op "white wash" hout door Webprint.nl

Dit is de originele foto.

Een tijd geleden werd mij door Webprint.nl een foto op canvas ter beschikking gesteld.

Het heeft lang geduurd eer ik er mij eens aanzette en dan kon ik maar niet beslissen welke foto ik ging nemen.


Toen Pixie jr. op een gegeven moment aan het experimenteren was met foto's werd ik echter direct verliefd op bovenstaande foto (ja, op mijn dochter ben ik dat al lang!)
En toen ging het snel.

Ik had voorgesteld of ik het ook op hout mocht laten afdrukken i.p.v. op canvas en dat was geen probleem.
Communiceren met hen verliep sowieso altijd zeer goed en vlot.

Kreeg een bevestiging van mijn bestelling via mail en 5 dagen later nog eens een verwittiging dat ze klaar was en 2 dagen later lag ze al in de brievenbus.
Een goede service dus.

Ik heb gekozen voor het white wash hout waardoor de foto een natuurlijke uitstraling heeft gekregen met een witte afwerking. De ondergrond is wit waardoor de nerven en noesten slechts zeer licht zichtbaar zijn op het product. Je blijft dus op subtiele wijze zien dat het een houtproduct is.
 Het paneel is 9 mm dik en gemaakt uit populierenhout. Je kan kiezen uit verschillende formaten. Er zijn ook verschillende mogelijkheden van afmeting, en dit zowel in staande/liggende positie en/of als vierkant.
Het hout wordt uitgefreesd en dat is te zien, want de randen zijn strak afgewerkt. Geen splinters dus!Persoonlijk vind ik de print op hout mooier dan de originele foto.

Het wazige -bewust gekozen- van de foto komt meer tot zijn recht, zeker op de "white wash" versie. Er zit meer diepgang en warmte in de foto ook.
 Op onderstaande foto zien jullie
hoe de houtnerven er inderdaad lichtjes doorkomen en laat ik dat nu heel tof vinden!
Er wordt bij het houtpaneel ook een gratis ophangsysteem geleverd. Gemakkelijk (zelfs voor mij) om erin te schroeven en binnen de minuut kon ik het ophangen. Op de website wordt ook duidelijk uitgelegd hoe je het aan de muur kan bevestigen.

Of ik nog eens zou bestellen bij Webprint, jazeker. Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Ga maar eens een kijkje nemen! De website is trouwens zéér gebruiksvriendelijk.
Ik ben alleszins een positieve ervaring en een mooie blikvanger rijker!

grtjs
PIXIE


13 opmerkingen:

 1. Tis een heel toffe foto! Mooi model :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was ook heel tevreden van hen. Mooie foto en inderdaad heel knap zo op hout.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoon fotomodel heb je daar in huis :-) ! Om Webprint objectief te beoordelen had je toch beter een "neutrale" foto gekozen, want een foto van Pixie Jr. is volgens mij áltijd mooi :-) !
  Heb nog al positieve commentaren gelezen over Webprint (o.a. Bij Sandra van de blog Beautiful Boardwalk), het lijkt me een online printdienst die het proberen waard is !
  Groetjes van een andere Ingrid (is het je nog niet opgevallen hoevéél Ingrid-jes er in Blogland vertoeven ?!? Moet je eens op letten !)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig paneel met een prachtige foto van je nog prachtigere dochter! :-D Die staat echt niet voor het laatst in de schijnwerpers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto van een mooi meisje! En wat een geweldig paneeltje is ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je dochter is mooi en de foto ook:-)
  Wij hebben ook een paar foto's op hout laten drukken met de wassing. erg leuk geworden ook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi! Geeft inderdaad een extraatje aan een toch al mooie foto...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke foto en wat is jouw dochter ontstellend fotogeniek.
  Zoals jij het allemaal beschrijft, zou ik meteen ook bij Webprint bestellen. Krijg jij er een procent voor elke nieuwe klant want deze blogpost is één grote product placement. De volgende quote zou ZO uit een reclamespot kunnen komen, ik HOOR je stem op dit ogenblik zelfs in mijn hoofd (met een licht Brees accent??) :
  "Of ik nog eens zou bestellen bij Webprint, jazeker. Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Ga maar eens een kijkje nemen! De website is trouwens zéér gebruiksvriendelijk.
  Ik ben alleszins een positieve ervaring en een mooie blikvanger rijker!!!! (vette knipoog, en misschien ook al springend op de trampoline - zo stel ik je me continu voor, sinds ik die ene trampolinefoto op IG zag...)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto. Goede keuze om deze zo te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Chance dat je bij mij reageerde... ik snap het niet goed... was al volger bij jou maar miste toch alle posts? Straf! Heb je blog nu meteen bij mijn lijst van leuk om te volgen gezet... dat gaat mij nu niet meer gebeuren zie! Verdorie toch!
  Ocharme van die kleine Lily... ik ben er niet goed van. Dat is nogal ne schok...dat kan ik me zo voorstellen. Die foto op dat hout is magnifiek... ik ga me daar toch ook eens aan wagen! Veels te tof!
  Hopelijk mis ik nu je posts niet meer!
  Ik merk dat we zelfs bij mekaar in de buurt wonen! :-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tussen haakskes,
  dikke merci
  dat je mijn "rommeligheid" positief ziet (bij onliemie)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor de creatieve twist en het genderdoorbreken in het verhaal:
  Giraf krabbelde overeind en vroeg Olifant ten huwelijk. Ze wonen nu in een groot huis met een heel hoog plafond in het eikenbos en houden een stuk of 10 Limousin-koeien in de tuin. Van de melk maken ze lekkere kaasjes die ze verkopen op de markt. Ze adopteerden een poes en een kater uit het asiel en hebben het heel fijn.

  Olifant is nog steeds zeer gelukkig met Giraf, hoewel zij af en toe tussendoor toch ook eens naar één van die 10 Limousinkes lonkt....

  So they got married and travelled all around the world. And everywhere they came, they spread their love, like a beaming star so bright, it blinded all the evil in the world...
  ....maar giraf kon het toch niet laten om te blijven lonken naar die prachtige, gladbruinigvellige stoere Limousinkes. Ze dacht -ten onrechte trouwens- dat olifantman het toch niet zou merken als ze dit een beetje vanuit de hoogte deed.
  En het verhaal van haar dat zij bij de geboorte die loensende blik had meegekregen, daar trapte hij ook niet meer in. Overal ter wereld waar ze een Limousinke in haar vizier kreeg en geloof me, als giraf is dat al een hele prestatie, boog ze haar nek om beter te kunnen zien.
  Tot op een dag "De Limousinkes mompelden onder mekaar... heb je die dikkerd van hiernaast gezien? Dat is durven, zo te lonken naar koeien van onze stand... Wat haalt die zich wel niet in haar hoofd?" En ze draaiden zich met hun kont naar Olifant... Ontgoocheld droop Olifant af... maar... wat voor iets stond daar nu naast de wei...? Een Tijfijn? Hier in Hasselt?... Olifant knipperde met haar ogen en keek nog eens goed...
  Oooooooh , een Tijfijn, ze dacht dat die uitgestorven waren , maar nu stond er één in lijvende lijve voor haar en sprak met ronkende stem: "lieve Olifant, ik vind je echt wel lekker , maar in mijn kleine Tiifijnenboomhut, past jouw weelderige lijf net niet.
  Olifant is gesignaleerd op het spreekuur van Narwal, de plastisch chirurg..... Maar wat gaat er gebeuren??
  Wil ze een liposuctie? Een heftige transgender operatie? Een langere nek?
  Wát een cliffhanger

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...