maandag 4 maart 2013

Moet er nog kitsch zijn?

De oh's en ah's waren niet van de lucht toen Pulp Queen en Pixie de vele Prada en D&G tasjes op internet ontdekten. De gehaakte welteverstaan!
Dat kunnen wij ook dachten ze...en Madam Pulp schoot direct in actie. Een gepaste steek uitzoeken, een patroon uitdenken, kleuren kiezen, welke hengsels gebruiken enz. Pixie liet het allemaal wat aan zich voorbijgaan want die vertoeft liever eerst in hogere sferen voor ze in actie komt. Die moet kunnen broeden.
En zo gingen de dagen voorbij en Pulp was al een heel eind opgeschoten, eigenlijk was het zo goed als af, maar die laatste details tja...dat wil er dan weer eens bij inschieten. Tijdens één van die dagen was Pixie bezig met haar regelmatig bezoekje aan de kringwinkel en wat zag haar lodderig oog?

JUIST!!!!!!                     DIT!!!!!!
en maar voor 2.50 €.  Ze had de kassaman wel kunnen zoenen en werd al paars van opwinding bij het vooruitzicht van Pulps gezicht dat waarschijnlijk alle kleuren van de regenboog zou krijgen als haar dit onder ogen kwam. En zo geschiedde...De kleur beperkte zich tot rood maar de krachttermen bleven niet achterwege nadat ze haar adem had teruggevonden.
En het grappige is dat ze alle twee hetzelfde idee hadden nl. er ontbrak nog iets en ze wisten ook wat. Niet veel, maar toch iets. En het tasje van Pulp, awel Pixie daagt ze uit om het af te maken zodat het op deze blog kan gezet worden.

PIXIE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...