vrijdag 6 december 2013

Een kijkje in de knutselkamer deel 2

 Hier blogde ik al eens over mijn kamertje en vandaag het vervolg.
 Misschien een beetje raar nu het volop Sinterklaas en Kerstmistijd is maar gezien de Sint in deze stormnacht toch gereden heeft...dappere man...en ik nog niet in de Kerstsfeer vertoef...bij deze iets anders.
Het tafelblad komt van een oude tafel waar ik eerst de poten afschroefde en dan bekleedde met tafelzeil in kantpatroon. Allez, bekleed is veel gezegd, het is aan de onderkant vastgeniet met hulp van de juge, dat moet gezegd.
De "poten" werden vervangen door de bekende Ikea kubussen met 4 vakken waar gelukkig al mijn mappen hun plek hebben gevonden. Er kunnen er geen meer bij en dat is de bedoeling :-)
Garenklosjes heb ik altijd bij de hand omdat ik ze op een cupcake etagère heb gelegd en mijn naaimachine kan ik laten staan ( wat niet wil zeggen dat die al veel gebruikt wordt maar hei, wat niet is kan nog komen :-) en de speldenkussentjes staan ook al klaar.
Op de stoel een gehaakt rond kussen dat ik al eerder maakte.
Links van de tafel is er een soort nis.
Ik had ze eerst bekleed met diverse soorten papier maar gezien die steevast naar beneden bleven dwarrelen en ik mijn muur niet wilde verknoeien met te veel lijmgebruik, heb ik dat vervangen. Vond nog keramieken roosjes die ik in felle kleuren heb geverfd en waar ik alsnog foto's kan ophangen op dezelfde manier als boven de tafel. 
Mijn kitsch bijzettafeltje met dito hert, koffertje en tas kenden jullie al.
Op het koffertje staan ook nog drie doileyschaaltjes die in mekaar passen maar ik heb ze apart moeten fotograferen om ze wat recht aan te doen.
Prettig weekend allemaal!
  

 

4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zo'n kamer! Hartstikke leuk zo bij elkaar, echt je eigen plekje. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk je eigen plekje!!! Ooit nog een droom van mij...

  Geniet ervan!!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig! Die cupcake standaard is erg leuk, en je koffertafeltje vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke kamer waar je vast en zeker heel creatief uit de hoek kan komen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...