zondag 22 december 2013

Kerstsfeer at the last minute

Jeetje, ik ben dit jaar wel echt laat met de kerstversieringen, maar dat "kerst"gevoel wil maar niet komen. Volgens mij komt dat omdat het weer gewoon te zacht is voor de tijd van het jaar. Als ik mij niet vergis is het verleden jaar op 16 december beginnen sneeuwen en dat schept toch een andere sfeer. Het is dan ook de eerste keer dit jaar dat er geen kerstboom staat en ik tussen de soep en de patatten toch wat "sfeer" probeer te maken.
Dus wat kerststerren gehaakt en dat ging wel heel snel vooruit!
Heb me rot gezocht achter het patroon, dacht dat ik het gepind had maar nergens terug te vinden. Heb als extra zelf nog wel een randje gehaakt, ik vind het dan altijd meer af.
 
 
  Heb dan nog met groene snoepjes een "dennenbos" gemaakt en er mijn lievelingshertjes ingezet.Mummy dear was was kouwelijk en heb dat snel verholpen met een colletje.
 
Heb een klein kerstboompje gemaakt met gehaakte kerstballekes, een sterreke, dennenappels en mijn hertje van " ook nu en dan".
Van een sobere decoratie gesproken.
Oh ja en haakte ik nog een kerstjasje ...
en als iemand mij een seintje ken geven waar ik mijn gehaakte kerstlampekes van vorig jaar heb gelegd - orde pixie, orde daar valt iets voor te zeggen - dan mag mij die een seintje geven en kan ik die ook nog ophangen en volgt er misschien nog een postkerstversieringsblogje.
Hoe dan ook, ik wens iedereen een heerlijk kerstfeest. Geniet ervan en maak vooral veel plezier!!!
Pixie.
 

4 opmerkingen:

 1. Nog mooi op tijd, toch! ;) Hele gezellige versiering.
  Toffe foto, met de hertjes en snoepjes (super dat hertje!).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lampjes heb je toch achter in de kast in de woonkamer opgeborgen? ;-)
  Fijne feestdagen en een spetterend 2014 toegewenst, maak er wat moois van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk gedaan,ik vindt u blog ook warm ...fijne kerstdagen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij is het kerstgevoel er dit jaar ook niet. Komt denk ik door onze verbouwing. Je slinger is leuk en ook de kerstballen en het lichtje. Wat grappig dat we mini of meer dezelfde foto hebben. Bij mij zijn het deuren van een antieke kast die we hebben geverfd. Die kwam net op tijd terug uit de opslag om foto's van de slinger te kunnen maken. ;-) Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...