dinsdag 17 december 2013

Wie wil er een PIF?

Enige tijd geleden won ik een give away bij life is like a pie nl. het boek "Het hemelse gerecht" van Renate Dorrestein.
Zou ook een goede subtitel voor haar blog zijn want ik heb zo een licht zwaar vermoeden dat deze toffe dame vele hemelse gerechten uit haar handen tovert.
Sterker nog, ik zou haar aanraden om een kookboek te maken, zo veel recepten dat ze al heeft gemaakt en schrijven kan ze ook al.
 Het zou een meerwaarde zijn in de keuken bij vele mensen die net zoals haar veganist zijn.
Creatief is ze ook, getuige de mooie bladwijzer die Pixie junior onmiddellijk en enthousiast tot haar eigendom heeft uitgeroepen. En nog een leuke koffiekaart die nanabee van "life is like a pie" verzamelt.
 Maar wat zit ik hier te tateren, voor allen die haar nog niet kennen, neem gewoon eens een kijkje op haar blog.
 
En ergens in 2013 heb ik meegedaan aan een P(ay)I(t)F(orward) van ook nu en dan. Was dit eerlijk gezegd vergeten en was dan ook aangenaam verrast toen ik bericht kreeg van haar dat ik een pakketje mocht verwachten, dat gisteren is toegekomen.
 Oh jee, en dat was ook leuk!!!
Het gevoel dat je krijgt als je een verrassing in de brievenbus vindt, dat is en blijft speciaal. Voel me terug een kind, toen er nog geen sprake was van de virtuele wereld.
 Maar hé, ik wijk af :-)
 Zie wat een schatten mensen, kijkt en verlekkert u!!! En allemaal voor mij...buiten het notitieboekje en de mooie gepunnikte ketting die, u raadt het al, Pixie junior heeft aangeslaan. Weeral dubbel geluk hier in huis.
Dus bedankt "ook nu en dan"
 Nu is het aan mij om 5 mensen gelukkig te maken met een verrassing. Dus als je zin hebt, geef je dan op voor een PIF van ondergetekende. De bedoeling is dat jij dan ook 5 mensen zoekt waar je iets naar toe stuurt.
 Als dat geen goed voornemen is voor jullie in 2014 weet ik het ook niet meer. 
 Lieve mensen, maak mij blij door massaal te reageren.
PIXIE

2 opmerkingen:

  1. Tja, ik doe dus niet mee bij jou, omdat ik voor dezelfde PIF ook nog één adresje zoek... Maar het moet best leuk zijn om post van jou te krijgen, dus je zult vast wat adresjes binnen krijgen! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bloos bloos bij zoveel lof! :-) Sorry hoor maar voor de pif pas ik. Deed ooit eens met ene mee en 'k geraakte hem aan de straatstenen niet kwijt. Wil wel eventueel met je swappen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...