zondag 29 juni 2014

2 bevallingen op 1 dag.

Mag ik jullie voorstellen aan Caubelle, een Frans katje dat door mijn vriendin in het gelijknamige dorpje in Zuid-Frankrijk werd gevonden. In een doos achtergelaten langs de weg. Een groot hart als ze heeft, ontfermde ze zich over haar en haar 5 zusjes en broertjes. Caubelleke bleef bij hun en ontpopte zich tot een elegante, lieve en heel speelse kat met joekels van ogen.
Momenteel is ze voor minstens 2 weken bij ons op logement - vriendin op vakantie en Caubelle hoogzwanger - en we zijn daar héél blij mee.
Afgelopen maandag heeft ze nl. 3 kittens op de wereld gezet en ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe schattig en vertederend dat allemaal is!!!
Ze zorgt fantastisch voor hun en het huis is er alleen maar gezelliger en warmer op geworden. Als iemand van ons bij de kittens blijft, gaat ze eten want dan is ze gerust. En die kleine dotttekes zijn zo schoon...daar kunnen we echt een hele tijd naar kijken. Wonderlijk hoe de natuur in mekaar zit en gewoon doet wat ze moet doen. Ah ja, en wij gaan er ééntje houden zodat Serafina terug gezelschap heeft.
We hadden de maandag zelf niet zoveel tijd om te genieten van al dat moois want het was 's avonds diploma-uitreiking op de school van Janne. Met vlag en wimpel geslaagd. Het werd een mooi afscheid van de basisschool, compleet met het in de lucht gooien van de zwarte hoedjes en een eigen nummer dat ze brachten. Ben zeker nog 5 cm gegroeid van trots, en de receptie achteraf was ook niet te versmaden.
 
Weer een hoofdstuk afgesloten ten huize van Pixie Miks...
Weer een beetje loslaten...Maar zoals ze zeggen, "every ending has a new start" en we zijn er klaar voor.
 

10 opmerkingen:

 1. Felicitaties voor Janne ! Dat zijn altijd blije momenten he ! Ik kan geloven dat je glom van trots.
  En dan die poes met haar alerte blik en haar kittens … hoe schattig ! Lief van jullie om zo voor haar en de kleintjes te zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met Janne en veel succes voor haar op haar nieuwe pad!En dan die poesjes....ohhh smelt,smelt.....zoooo lief♥!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed van Janne dat ze de basisschool goed heeft afgesloten! Heel veel succes op het voortgezet. Nu wordt ze heel snel groot, let maar op ;-)
  Succes met de kittens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, kleine meisjes worden groot en die kittens, smelt superlief! Heerlijk dat er eentje bij jullie blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! De kittens en je dochter! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hiep hiep hoera voor Janne!! Leuk die hoedjes in de lucht! Ik zag de schattige kittens al op Instagram, zoooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst gefeliciteerd met je dochter, goed gedaan! En wat zijn de kittens schattig! Kan me voorstellen dat je de hele dag naar ze kan kijken. En extra leuk dat je er eentje gaat houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt om mij te volgen, Inge! Een hele dikke proficiat met je dochter: wat een knappe, grote dochter heb jij! Nu de overstap naar het middelbaar: spannend, hè. Ik ben ook helemaal vertederd door de poes en haar jongskes...
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem6:34 p.m.

  leuke blogje ik zag u via andere bloggers...zal zeker terug komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaaaaw those kittens are adorable!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...