dinsdag 3 juni 2014

En hier ben ik al....

Hallo lieve bloglezertjes

Na een afwezigheid van bijna 3 maanden ben ik er weer. Klaar om terug te bloggen :-)
Ik heb jullie tussen de soep en de patatten (lees ellende) gevolgd en blijf versteld staan van al die leuke berichten en creatieve uitspattingen.

Er is de laatste maanden heel wat negatiefs gebeurd in mijn leven. Ik kan, terugblikkend, zeggen dat er een "tornado" lelijk heeft huisgehouden op emotioneel vlak waarvan ik nog aan het rechtkrabbelen ben. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar in de tijden dat ik "recht" sta zal ik terug bloggen. Dus jullie gaan mij alleen "lezen" als ik in mijne goeie ben. Zoals nu dus :-)

Er komt momenteel nog heel wat op mij af en ik probeer mijn plek op deze aardbol weer terug te vinden. Een veilig, positief nest waarin ik mezelf kan zijn en ontplooien. Jullie horen daar zeker bij!!!
En Instagram, zo leuk! Daar kan je me nu ook vinden als pixiemiks en foto's bekijken die op mijn blog niet verschijnen.

Ik heb eergisteren, op mijn verjaardag, beslist om het leven door een nog rozere bril te bekijken. Ik heet niet voor niks 'Roosen' en omschrijf mijn hectische leven liever op een tragisch-komische manier.
Dus, wat nog? Oh ja, een auto heeft mijn borstelsteel stuk gereden. Een andere auto mijn konijn. Je begrijpt het, mijn gezinssamenstelling is, mede door het vertrek van Kris, gehalveerd. Mijn friteuse heeft na een poetsbeurt van een uur de geest gegeven. De linkervoorband van mijn auto is leeggelopen. Mijn tanden bezorgen me keelpijn. Mijn dochter is aan het puberen geslagen. Ik heb 2x op een dag mijn hand verbrand bij het koken. Mijn gsm weigert connectie. De gemeente-adminstratie werkt tegen ipv mee waardoor ik een punthoofd heb. Mijn kranen in de badkamer lekken, moet er eerst nieuwe vinden voor de loodgieter ze komt plaatsen maar het zijn Engelse kranen en vind die maar eens!!! De mazoutketel wordt niet meer goedgekeurd dus ga ik overschakelen op gas en mijn ijskast blijkt steeds leger dan gedacht.

Voor de rest is alles onder controle, hand op het hart. Ook omdat mijn ouders en al mijn vriendinnen '911' spelen indien nodig.

Maar héla, genoeg getetterd...
volgende keer terug een maaksel...

en denk eraan : Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.
Liefs Pixie


9 opmerkingen:

 1. Oooohhh ik heb je gemist Pixie, jeetje wat heb jij veel voor je kiezen gekregen, poeh nog knap dat je er weer bent in Blogland.
  Wees weer welkom en ik ga je opzoeken op Instagram.
  ik ben je nog wel tegengekomen op Pinterest en heb veel van jou gevonden leuke pins, gepind :-))
  Top dat je terug bent en ik zeg.... tot blogs ;-)) X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee, daar ben je weer! Wat heb je veel meegemaakt... Binnenkort maar eens Instagram op om je een bezoekje te brengen. Tot blogs, Liefs Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfieuw, dat is nogal wat!
  Maar gelukkig ben je nog wel jarig geworden (hartelijk gefeliciteerd!) en sta je nog ontzettend leuk op de foto ook ;-)
  Heel veel sterkte, hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter en leuker worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd en tegelijkertijd sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om weer iets van je te lezen! Zie je zo ie zo op Instagram, gezellig! Sterkte met alles. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd met je verjaardag ! En ..... achter de wolken schijnt de zon.
  Groetjes,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je terug bent! Niet zo leuk te lezen wat je allemaal hebt moeten meemaken. Hou de moed erin en verwen ons met je nieuwe creaties en foto's op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jee, da's niets niks allemaal! Succes en sterkte met terugkrabbelen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel blij dat je terug bent maar amaai, wat een opeenhoping van slecht nieuws! Ik duim dat het rechtkrabbelen lukt, met vallen en opstaan, dat kan niet anders maar ik ben blij dat wij hier online ook een klein stukje 911 kunnen zijn. Knuf! x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...