dinsdag 16 april 2013

gehaakte tas nummer zoveel

Momenteel ben ik bezig om de speelkamer om te toveren tot een heuse knutselkamer. Ben er nu wel oud genoeg voor geworden dacht ik zo om eindelijk een eigen plek te hebben ( van mij, van mij!!! ) waar alles binnen handbereik is. Zodat ik niet meer het halve huis moet afstruinen om net dat ene knoopje of bolleke wol te zoeken wat dan gegarandeerd onvindbaar is. Hoef ik ook niet meer op die meelijwekkende gezichten van mijn huisgenoten te kijken die weer eens op een haaknaald zijn gaan zitten of het indringende gemiauw van de poes aanhoren die de plakband niet van haar pootje krijgt "gewassen". En kun je je indenken wat een tijd ik hiermee win!
Aan die gedachten trek ik mij dan ook op wanneer ik de verfborstel hanteer in mijn onderbroek en topje, maar met douchemuts op (zeer belangrijk). No pictures, geen mens die dan nog mijn blog leest. Slaag er dan toch nog in om onder de verfspatten te zitten tot op mijn voetzolen. Die dat kan verklaren... graag, want mij is het een raadsel. Laat ik dus een spoor na van verfafdrukjes want ja, een mens verplaatst zich al eens tijdens de werkzaamheden en moet dat oh help direct gekuist worden tenzij ik abstracte kunst op het parket wil. Nu heb ik nog niks gezegd over al die "nest" die er tevoorschijn komt bij het opruimen...van barbieschoentjes, kapotte strijkparelhartjes, half afgehaakte probeersels tot naalden, knoopjes en bollekes wol toe. Aha hier zijn die dus! Daar, en over mijn stramme spieren en stijve nek ga ik verder maar niets meer zeggen. Alleen dat het allemaal veel langer duurt dan gedacht. Maar hé, alles voor de creativiteit niet waar?
Waar was ik gebleven? Ah ja, dit alles om te zeggen dat het afwerken van mijn UFO's op een laag pitje staat. Enkel een - weeral - gehaakte tas zag het levenslicht. Allemaal kleine squares die ik al hakend aan mekaar heb gezet. Een dubbele stof erin omdat er geen naad zichtbaar mocht zijn en een gerecupereerd hengsel waarvan ik het niet kon laten om er rond te haken wegens anders te kaal.
Ik ben een content mens... 
 
PIXIE 
 

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige tas!
  Veel succes met het klussen in je knutselkamer!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook een prachtige tas!

  Als je knutselkamer klaar dan wel een foto hé!

  Succes.

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's een plaatje geworden!!

  En wat heerlijk dat je een eigen plekje krijgt. En dat je dan van alles weer terug vindt én wat verdwaalde kunst in huis verspreidt is dan een plus ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...