zondag 28 april 2013

kapstok met gehaakte bollen

De "hang it all" kapstok van Charles Eames staat al jaren op mijn verlanglijstje. In 1953 ontworpen door hem voor de kinderen die er alles konden aanhangen.

 
Helaas een beetje prijzig. Dus toen ik in de kringwinkel een kapstok zag was ik klaar voor een alternatief. Verven, houten bollen er van boven en onder opgezet en in plaats van de bollen te verven in diverse kleuren heb ik er rond gehaakt. Kwestie van het haakvirus de baas te blijven. Oké, ik ben ermee akkoord, hij kan niet tippen aan de echte maar hij is toch maar lekker van mij.

Ondertussen heb ik deze nog gevonden, al heel wat minder duur. Grappig, als je iets maakt kom je dat daarna sowieso tegen op internet.
 En hier is dan de mijne.
 
PIXIE

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee zo zeg en als je de kleurtjes zat bent haak je gewoon nieuwe bollen voor aan je kapstok. Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tof! ik kwam die iets goedkopere versie een tijdje terug tegen in een winkel, maar vond 100 euro toen nog erg prijzig voor een kapstok (natúúrlijk helemaal onwetend wat die designer betreft...) Jouw versie vind ik dan weer helemaal mooi!! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...