dinsdag 15 oktober 2013

gehaakt kussen anno 2007 ;-)

Lijkt me alsof we reeds een dikke week in de herfst "verdrinken". Ben net zoals anderen in het "sjaalhaken" gevlogen maar toch hou ik nog effe vast aan zonnige kleuren. Gezien het nog 2013 is en mijn doel voor dit jaar sowieso was om mijn stapel haaksels effectief af te werken -wat natuurlijk niet gaat lukken maar dit geheel terzijde- was het niet moeilijk om daar iets tussen te vinden dat nog knalde. Dat het nu net weer een kussen moet zijn, tja sorry mensen...heb het in het jaar 2007 gehaakt, kan je nagaan...
Maar...deze keer heb ik het wel aan de zijkanten opengelaten. Ik vind dat wel iets apart en artistiekerig hebben  was het gewoon beu om die bloemen aan elkaar te zetten. Het voordeel is wel dat je er gemakkelijk een ander kleur van binnenkussen in kan steken. Als iemand interesse heeft voor dat bloemenpatroontje, geef dan maar een seintje. Met wat moeite vind ik dat nog wel terug.

PIXIE

7 opmerkingen:

 1. Lekker fleurig! Leuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mega cool kussen in die toffe kleuren!
  Heerlijk gezellig op de bank met zo'n kussen.
  Een fijne avond, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kussen en leuke kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi gemaakt en idd leuke zomerkleuren! Ben net als jij iemand met veel plannen en veel onafgewerkte spullen op het einde maar stuur me toch dat patroontje maar door. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kussen zeg. Die zou ik zo bij mij in de bank willen hebben dus graag zou ik het patroon van je willen hebben. Wil je het sturen naar onnys.creations@gmail.com dan kan ik hem zelf ook eens ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad heel artistiek! En schoon, mijn favoriete kleuren. Goh, nog maar in 2007 gehaakt?? :-) Ik heb hier ook nog wel 'een paar' onafgewerkte maaksels liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...