zondag 1 september 2013

Give away

Ken je dat fenomeen...ochtendmens...
Ik heb er hier zo 2 rondlopen, die doen hun ogen open en zijn hopla wakker en klaar om aan de dag te beginnen. Awel, ik hoor daar dus NIET bij.
I am defintely allergic to mornings!!! En al zeker in de winter.
Als het lieflijke alarm afgaat en dat moet al verschillende keren gebeuren, probeer ik mij eerst tot een bepaalde mate van bewustzijn te brengen. Daarna is het een kwestie van dat vast te houden of terug weg te zakken. Eén oog open en dan het andere (hola, niet tegelijk eh) en eens rondkijken.
Al zuchtend rechtkomen en zien dat ik met het juiste been uit bed stap want Madam Ochtendhumeur loert altijd om de hoek, klaar om toe te slaan. Eerst naar beneden om daar wat doelloos in de keuken rond te lopen terwijl Pixie jr al dansend de ontbijttafel organiseert en mij dirigeert zonder mij lastig te vallen, ik moet het haar nageven...ze doet dat fantastisch. Dan aan tafel wat voor mij uit staren en beginnen eten als de rest al gedaan heeft.
Pas dan terug naar boven voor het ochtendtoiletgebeuren waar ik moet opletten dat ik niet weer eens de juge zijn scheerschuim onder mijn oksels spuit ipv deodorant. Enfin, tegen dat ik op het werk arriveer ben ik stillekes aan klaar om de dag te plukken.
Omdat de vakantie er op zit en we vanaf morgenVROEG weer aanhikken tegen de hierboven beschreven ochtenden heb ik besloten om er een leuke start van te maken d.m.v. een give away.

Dit kan je winnen : Een zelfgemaakte blauwe keukenschort met geborduurde tekst er op.

Daar zijn natuurlijk wat voorwaarden aan verbonden :-)
 
Ten eerste, op eer en geweten verklaren van chocolade te houden (maakt niet uit wat, als er maar chocola bij zit).
Ten tweede, niet zo een grote fan zijn van eender welke huishoudelijke taak en geloven dat de te winnen schort een verschil gaat maken.
Ten derde, volger zijn of worden.
Reclame maken mag natuurlijk altijd maar vermits ik zelf nog geen link voor een give away kan zetten kan ik dit moeilijk vragen :-)
Ziezo, veel succes! Op vrijdag 13 september oei :-) maak ik de uitslag bekend.
PIXIE 

8 opmerkingen:

 1. Wat herlijk te lezen dat er meer mensen zjn die 's morgens niet op hun best zijn. Tandenpoetsen met dagcreme is mijn grootste ochtendmerrie, is namelijk al eens gebeurd.
  Dol op chocolade (als ik aan een reep begin moet-ie op). Absoluut niet dol op huishoudelijk werk (laat ik iemand anders doen).Als ik de schort win denk ik nog steeds dol te zijn op chocolade, maar het huishoudelijk werk??? Ga dan lekker chocoladetaartenbakken, is toch ook huishoudelijk werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chocolade toen ik het las ben ik meteen naar de kast gerend heb er een reep uitgetrokken en zit die nu al typend op te eten. Nee grapje(gelukkig is mijn verslaving nog niet zo groot dat ik 's morgens om acht uur al aan de chocolade zit) aar ik ben dus echt gek op chocolade ik ben een huisvrouw die allergisch is voor huishoudelijk werk (zie je het voor je la krabbend en hoestend moet ik dat werk doen). Dus dat schort is echt iets voor mij. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond net je blog via Haak Maar Aan. Ik ga dadelijk eens wat rondneuzen :) Je give-away ga ik aan mij laten voorbijgaan. Ik word namelijk misselijk van chocolade en ik draag nooit een schort. Al zou ik dat eigenlijk beter wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier wel een super grote chocolade-fan, maar die het omwille van gewichtsproblemen al meer dan twee jaar op een héél laag pitje heb moeten zetten, snik...
  Ik ben nu niet bepaald iemand die een afkeer heb van huishoudelijke taken, (strijken bijvoorbeeld vind ik heerlijk ontspannend), maar om mezelf nu een fan te noemen van het huishouden, nee dat gaat me toch wel te ver. En wel handig om een huishoudhulp te hebben :)
  Ben natuurlijk wel overtuigd dat die schort me zou kunnen helpen om wat liever ramen te zemen, want dat is hier pas een korvee met al die ruiten. En dat stel ik dus meestal héél lang uit of duw dat sowieso in de handen van mijn huishoudhulp (schaam...)
  Linkje zal niet lukken, want ik heb geen blog.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik verklaar en beloof dat ik een eeuwige chocolade-liefhebber zal zijn. Dat ik nooit en te nimmer een koekje zal kiezen als er chocolade is.
  Ik verklaar en beloof dat chocolade altijd in mijn boodschappenkar zal liggen.
  Dat ik het uiterste in mijzelf naar boven zal halen om te zorgen dat er chocolade in huis is als deze per ongeluk op is.
  Verder verklaar en beloof ik dat ik mij niet zal laten afleiden of verleiden door het geroep van de eeuwige chocolade uit mij kast gedurende een huishoudelijke klus.
  En de aanweizgheid van chocolade zal vanaf heden geen reden meer zijn voor mijn afwezigheid bij huishoudelijke klussen, zolang ik het ultieme chocolade schort draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, een leuke post! Ik ben 's morgens direct wakker maar wel eerder een diesel. Pas na mijn eerste kop koffie ben ik aanspreekbaar en klaar om eender wat te doen. Misschien doet jouw schort dit veranderen of serveer ik in de toekomst chocolade bij mijn ochtendkoffie. :-) Ik doe dus graag mee!
  Wat je reactie op mijn blog betreft: je hebt me nu wel héél curieus gemaakt naar je gezinnetje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chocolade, dat is mijn leven.
  Ik moet nu al 9 jaar suikervrij eten. Dat lukt mij redelijk. Alleen de chocolade kan ik niet missen. Moet het telkens weer aan de diëtist uitleggen dat ik het weer niet kon laten. Die man kan dat maar niet begrijpen dat ik chocolade met nepsuiker maar niets vind. Volgens mij is dat een verslaving zoals roken of drinken...
  En wat het huishouden betreft: ik heb een hekel aan afwassen. Eindelijk kwam er vorig jaar een vaatwas in huis. Maar de kaserollen en nog wat andere spullen moet je nog altijd met de hand doen... Met zo een mooie schort zal dat zeker meer met de goesting gebeuren. Ik doe dus heer graag mee om ze te kunnen winnen.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Ik beloof dat ik van chocola hou". Of 't nou m&m's, repen, chocolate cookies of wat anders is. Heerlijk. En wat het schort betreft, ik zat vanmiddag (op de fiets) nog te denken dat ik eens een nieuw schort moest hebben. De oude wordt niet meer schoon. En bij het tandenpoetsen 's morgens gebruik ik een schort om niet te knoeien op m'n nette kleren. Met zo'n leuk schort ziet dat er veel leuker uit!
  Dus, ik doe graag mee met je give away.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...