maandag 30 december 2013

WIP(je) naar 2014

Toen ik deze omslagdoek voorbij zag komen in blogland en wel bij handwerkjuffie, was ik op slag verliefd! Ben als een mol gaan wroeten in mijn voorraad wol en vond wat ik zocht... Pixiekleuren...
Eraan beginnen was een ander paar mouwen want er was geen teltekening patroon bij en het begin stond niet beschreven. 
Combineer dat met een zeer gebrekkige werking van mijn hersengedeelte dat instaat voor alles wat met tellen en ruimtelijk inzicht te maken heeft, en je bent zeker van een paar uur puzzelen, proberen, uittrekken, vloeken en opnieuw beginnen. 
Ik had het natuurlijk ook aan Handwerkjuffie zelf kunnen vragen maar kon absoluut niet wachten.
 Hopelijk ben ik goed bezig en als dat niet zo is...lieve juffie, laat me dan in de waan :-)
Zo, leek me leuk om 2013 te eindigen met het begin van een nieuw haakwerk.
(en dat hier nog vier sjaals onafgewerkt liggen, dat hoeven jullie niet te weten)

Veel plezier morgen en tot in 2014!!!PIXIE

8 opmerkingen:

 1. Jouw hersenen werken in elk geval optimaal waar het haken betreft;) De kleuren heb je ook al zo leuk bij elkaar gecombineerd, ik ben er nu al verliefd op! Jij gaat ook al hakend 2014 in;) Groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien gaat dat helemaal goed komen met jouw omslagdoek. Wat een geweldige fijne kleuren heb je gebruikt. Mocht de driehoek veranderen in een wybertje, dan kan je aan het eind van de toeren het volgende doen. De ene toer een blokje van 5stokjes (zoals je nu doet), de volgende toer 5 stokjes, 1 losse, 5 stokjes. Zo kwam ik beter uit... Maar verder, petje af. Hij wordt echt heel mooi! Veel haakplezier, ook in 2014!

  Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na al dat gevloek is het begin in elk geval héél veelbelovend! Mooie kleuren! Een heel fijn eindejaar en alvast een mooi en creatief 2014 (maar dat gaat wel lukken zo te zien :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor je leuke berichtje op mijn blog! Natuurlijk kom ik nu ook een kijkje nemen bij jou......en dat zal niet de laatste keer zijn hoor! Ik had de mooie omslagdoek van handwerkjuffie ook al gezien, maar die van jou wordt net zo mooi hoor! Knap dat je dat (bijna...haha) uit je mouw schut. Ik ga je volgen in 2014! Gezellige avond morgen en een spetterend en creatief nieuwjaar!
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de laatste dagen , heb ik gewoon tijd genomen voor thuis, veel blogjes gaan voorbij en heb ik niet kunnen reageren, dus bij iedereen langs...een fijne jaar wisseling lieve haaksters...groetjes van ons uit arnhem..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. via via kwam ik op je blog, wat super leuk. En wat maak je toch leuks. Ik ben je gaan volgen. Groetjes en een fijne jaarwisseling. Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaat, zo te zien, helemaal goed! :D Mooie kleuren! En joh, twee in één, haken terwijl je je hersenhelften traint. Goed begin van het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heyyyy wat een superleuk blog heb je!!!Dat ik dat NU pas ontdek(door jou reactie in mijn laatste blogbericht)Ik ga je volgen!!!Onwijs leuke banner bovenin met die stralende oogjes boven dat haakwerk uit en de tekst 'help mijn mamma haakt!' GE-WEL-DIG leuk!

  lieve groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...