vrijdag 3 januari 2014

Al luierend swappen


Voor Serafina blijft het eeuwig vakantie. Wat een leven heeft onze White Socks toch!!!

 Als het aan ons ligt, blijft dat voor ons ook zo :-)
 We zijn door de feestdagen helemaal uit ons ritme...
 Dus dat zal efkes pijn doen als we maandag terug "ochtendmensen mogen worden". 's Avonds geraken we er niet in en 's morgens niet uit, eh we, dat zijn de meiden voor alle duidelijkheid. Juge blijft genoeg hebben aan 6 uurtjes slaap per nacht. Deuhhhh
 
 Gisteren een dagje naar Maastricht geweest (winkels tot 21.00 u open dus konden we na het ontbijt 's middags vertrekken) en dat voelt altijd een beetje als thuiskomen, hetzelfde dialect, de Limburgse sfeer...ik heb er echt van genoten. Was mijn fototoestel vergeten en juge heeft wel foto's getrokken  met de gsm maar ik weet niet of je ze vandaar op een computer krijgt -waarschijnlijk wel- maar die komen dan later wel een keer.
 
Vandaag een rustig thuisblijfdagje met gezelschapsspelletjes, blogjes lezen, pinnen en wat "taffelen"...
Heb daarstraks een swap gedaan met diaan, amai zo snel kan het dus gaan en ben nu een omslagdoek armer (de blauwe) èn rijker (de kleurrijke). Een eerste swap in mijn "blogleven". Fijn!
Zo mogen er nog volgen.
 
Morgen solden doen in Leuven en  zondag komen de 4 grootouders nog langs voor het jaarlijkse nieuwjaarsdiner en worden de nieuwjaarsbrieven voorgelezen. ( En deze keer blijf ik helemaal weg uit de keuken!!! een keuken, wat is dat? )
Prettig weekend allemaal!
Pixie

3 opmerkingen:

 1. Oh, je was me net voor met de swap :) Ik vond hem ook zo mooi.
  Geniet ervan!
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3:48 p.m.

  ik denk ik HEB jou toch... ja dat wel ik ben volger.... maar had je vergeten in de leeslijst te zetten.... dus ik zag je nooit voorbij komen.... mijn fout is inmiddels goed gemaakt, voor jou nog de beste wensen x .... i just love white socks ♥♥♥ en de omslagdoeken helemaal het einde

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...