maandag 18 februari 2013

gehaakte tas

Als sakosjaholic ben ik geen uitzondering vermoed ik in het land van...Ik heb er ongelooflijk veel en ik heb er momenteel zo een 10 tal liggen. Zelfgemhaakt. Er liggen is het juiste woord want er kan er geen enkele hangen omdat ze niet afgewerkt zijn. Jeetje, ik schrok zelf als ik ze ging tellen. Daar moet dringend iets aan gedaan worden!!! Ik roep mezelf vandaag dan ook uit tot Queen of the Unfinished Bags en daag mezelf nu uit om elke week 1 afgewerkte tas te posten. Niet dat er geen andere uitdagingen in mijn leven zijn maar dit geheel terzijde :-)
 
WEEK 1: SAKOSJ IN DE CROCODILESTITCH
 
Die tas heb in het rond gehaakt en de steek heb ik gevonden op you tube. Gewoon googelen en je vindt verschillende video's hier over.
Als hengsel heb ik vasten gehaakt rond de ringetjes die aan sleutelhangers hangen. Spotgoedkoop in de kringwinkel en gezien Pixie junior haar verzamelingswoede hiervan niet al te lang heeft geduurd ben ik nu een dankbare mama. Ik gebruik ze voor van alles en nog wat. (alleen weet ze het nog niet maar dat zal nu niet lang meer duren vrees ik)
 
Ok ok, ik geef toe dat ik wat gefoefeld heb, want ze is nog niet gevoerd maar dat is echt niet veel werk en wordt deze week nog bewezen.
 
Zij die nachtmerries gaat hebben van tassen met overal loshangende draadjes en hengsels en stofjes en een geblokkeerde naaimachine groet jullie...
 
 
 
PIXIE

1 opmerking:

  1. Amai wat een schoon sjakos.

    Zelf maak ik superveel tassen. De meeste tot de finish (ook niet allemaal)
    Ondertussen hebben ze een aantal bereikt dat ik niet meer kan tellen.
    Als ik op onze zolder kom, vind ik er voortdurend die ik verloren was. En het leuke is: in elk van die verloren gewaande tassen zit dan ook nog lipstift, of een portemonneeke of...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...